smartphoto group – Smartphoto wint Award voor beste website

PERSBERICHT – Wetteren, 5 april 2019 – 17.00 uur –

Smartphoto wint Award voor beste website

Smartphoto won gisteren, 4 april 2019, de ‘Brilliant Concept Award’ op de Safeshops Awards. Design, klantvriendelijkheid van de website en de beschikbare productinfo zijn de criteria die mee bepalend waren voor winnaars in deze categorie.

   

 

 

 

 

 

 

                 

 

 

Voor de derde keer op rij werden de SafeShops Awards uitgereikt. Zestien Belgische webshops mochten een Award in ontvangst nemen. Om de Awards toe te kennen, deed SafeShops.be – de Belgische associatie voor de e-commerce sector – een beroep op de ervaringen van bijna 4.000 online shoppende consumenten. Smartphoto won de ‘Brilliant Concept Award’ in de categorie voor grote webshops, de award voor de meest gebruiksvriendelijke website.

Voor ons is de gebruiksvriendelijkheid van onze website één van de voornaamste prioriteiten”, zegt Ilse Van Vaerenbergh, General Manager van smartphoto.be. “Naast een webshop zijn we ook een creatieplatform. Klanten maken op onze website hun eigen fotoproduct, wat complexer is dan een ready-made product, zoals kledij, in je winkelmandje leggen. Achter de schermen kruipt er heel wat werk in om dit voor onze klant zo eenvoudig mogelijk te maken. Dat we voor die klantvriendelijke webshop nu ook door onze eigen klanten worden erkend en beloond, is echt wel de kroon op het werk van onze teams.”

Het is al de tweede keer dat smartphoto met een Safeshops Award gaat lopen; vorig jaar werden ze beloond als ‘Logistic Champion’.

 

Over smartphoto group
Smartphoto group, de innovatieve foto- e-commerce groep, is actief in 12 Europese landen en richt zich vooral tot consumenten. De aandelen van smartphoto group worden verhandeld op Euronext Brussels (ISIN BE0974323553, ticker symbool SMAR). Smartphoto group is actief in B2C e-commerce met betaalbare fotoproducten van hoge kwaliteit zoals fotoboeken, geschenken, kaartjes, kalenders, wanddecoratie en prints.

Voor aanvullende informatie
Stef De corte*, CEO

smartphoto group NV
Kwatrechtsteenweg 160
B- 9230 Wetteren
Tel. +32.9.365.99.10
E-mail: maggy.vandenstock@smartphoto.com   – Internet: www.smartphotogroup.com

* Vaste vertegenwoordiger van Acortis BVBA