smartphoto group – Aankondiging start aandeleninkoop

PERSBERICHT – Gereglementeerde informatie – Wetteren, 30 april 2019 – 17.35 uur – 
smartphoto group (Euronext Brussels: SMAR) kondigt start aandeleninkoop aan

Smartphoto group kondigt start aandeleninkoop aan

Smartphoto group, de innovatieve foto- e-commerce groep uit Wetteren kondigt vandaag de start aan van een aandeleninkoopprogramma met een maximale waarde van EUR 3.000.000 aan eigen aandelen. De periode vangt aan op 2 mei 2019 en eindigt op 31 december 2020, of eerder wanneer de vooropgestelde waarde aan aandelen is verworven.

Met het aandeleninkoopprogramma streeft smartphoto group ernaar om een ​​pool van eigen aandelen te creëren als investering, en voor de financiering van mogelijke toekomstige overnames.

De Raad van Bestuur van smartphoto group heeft voor de uitoefening van het aandeleninkoopprogramma een discretionair mandaat toegekend aan Bank Degroof Petercam nv dat bevoegd is om aandelen smartphoto group te kopen zowel door verhandeling op Euronext Brussels als buiten de gereglementeerde markt tijdens open en gesloten periodes. Block trades zijn ook mogelijk binnen dit mandaat.

Zoals uiteengezet in de statuten van smartphoto group NV, heeft de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 9 mei 2018 een volmacht aan de Raad van Bestuur verleend om inkoop van eigen aandelen goed te keuren tot het wettelijke maximum van 20% van de aandelen.

Tijdens de looptijd van het inkoopprogramma zal smartphoto group de markt regelmatig informeren over de inkopen van aandelen via persberichten, in lijn met de toepasselijke regelgeving.

 

Over smartphoto group
Smartphoto group, de innovatieve foto- e-commerce groep, is actief in 12 Europese landen en richt zich vooral tot consumenten. De aandelen van smartphoto group worden verhandeld  op Euronext Brussels (ISIN BE0974323553, ticker symbool SMAR).

Smartphoto group is actief in B2C e-commerce met betaalbare fotoproducten van hoge kwaliteit zoals fotoboeken, geschenken, kaartjes, kalenders, wanddecoratie en prints.

Financiële kalender
8 mei 2019 om 14.00 uur Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders
29 augustus 2019(1) na beurstijd Halfjaarresultaten en halfjaarlijks financieel verslag 2019
3 maart 2020(1) vóór beurstijd Jaarresultaten 2019

Voor aanvullende informatie
Stef De corte, CEO*

smartphoto group NV
Kwatrechtsteenweg 160
B- 9230 Wetteren
Tel. +32.9.365.99.10
E-mail: maggy.vandenstock@smartphoto.com –   Internet: www.smartphotogroup.com

*vaste vertegenwoordiger van Acortis BVBA

(1)  Indicatieve data