Kernactiviteiten

De wereld van smartphoto
We willen dat iedereen opnieuw plezier beleeft aan zijn familiefoto’s. Onze missie is pas geslaagd als het je lukt om je foto’s om te toveren tot unieke persoonlijke producten zonder dat je hiervoor veel moeite hoeft te
doen.

We zijn gepassioneerd om dit voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Elke dag gaan we op zoek naar betere oplossingen zodat je op andere en leuke manieren van je foto’s kan genieten.

Kortom, we helpen sociaal actieve jonge mama’s en families om betaalbare gepersonaliseerde fotoproducten te maken van hoge kwaliteit, via slimme en eenvoudige apps en websites.

smart.simple.smile
We zijn gepassioneerd door je foto’s!

Elke dag opnieuw proberen we slimme manieren te vinden om je te helpen het maximum te halen uit die speciale momenten in het leven.
Dat betekent dat onze producten betaalbaar moeten zijn, van hoge kwaliteit en vooral oplossingen moeten bieden voor je dagelijkse vragen. Zo hebben we de Familieplanner ontworpen die alle leden van je gezin in één oogopslag laat zien wie waar moet zijn. Slim toch?

We maken het ook makkelijk voor iedereen om van hun foto’s te genieten door zowel op onze website als in onze apps het ontwerp van je product zo eenvoudig mogelijk te maken. En toch heb je ontelbare mogelijkheden en ben je zeker dat het eindresultaat top zal zijn! Zo besteden we veel aandacht aan de snelheid van onze sites, de toegankelijkheid vanuit alle mogelijke toestellen (smartphone, tablet, pc) en breiden we voortdurend onze stijlen en modellen uit zodat je zeker iets naar je smaak vindt. Een mooi voorbeeld zijn onze populaire smartphone covers, echt iets om mee uit te pakken!

We zijn pas tevreden als we een glimlach op je gezicht hebben getoverd bij het herontdekken van je foto’s op allerlei fotoproducten.
Daarom vinden we dat onze producten niet alleen leuk moeten zijn om te maken (bij ons geen menu’s, te installeren software of moeilijke keuzes), ze moeten ook fijn zijn om te krijgen en te delen (onze categorie ‘Geschenken’ is de meest uitgebreide die je zal vinden).

Inspireren is voor ons zeer belangrijk, omdat we weten hoe druk je het hebt en hoe weinig tijd je kan of wil besteden aan het maken van producten. 

Daarom is ons motto ‘smart.simple.smile’!

Oeps, “taalvoutje” gemaakt?
Gratis herdruk. Zo ver gaan we!

We hebben graag een tevreden klant, dus zelfs als je een typefoutje gemaakt hebt, maak je jouw product gratis opnieuw dankzij onze smartgarantie!
Omdat jouw product exact moet zijn zoals jij het je had voorgesteld. Zo eenvoudig is het!

We staan ook in voor de snelste levering: je foto’s worden doorgestuurd naar onze printers van zodra je jouw bestelling plaatst. Dankzij onze centrale locatie in België kunnen we je pakje uiterst snel op de post doen zodat het je in recordtijd bereikt. En voilà, je kunt ervan genieten.

Heb je vragen, suggesties of klachten over je smartphoto product of onze website?

Ons team staat klaar om je te helpen op
‘www.smartphoto.be/nl/contacteer-ons’.

 

 

 

 

Een echt e-commerce bedrijf
Smartphoto is ondertussen geëvolueerd naar een echt innovatief e-commerce bedrijf.

Zo behoren we tot de top 10 e-commerce bedrijven in België (over alle sectoren heen) en wonnen we 4 keer op rij de BeCommerce Award in onze categorie. In Europa zitten we in de top 5 foto e-commerce met meer dan 1 miljoen unieke bezoekers per maand, met pieken tot 2 miljoen.

We hebben lokale teams in Hengelo, Muttenz en Malmö voor de klantendienst en de marketing, zodat we dicht bij onze klanten staan.

De klanten bestellen ook steeds meer via hun mobiele toestellen; in sommige landen is dit zelfs meer dan de helft! Dat is alleen mogelijk door onze sterke focus op mobiel, zowel wat de websites als de productontwikkeling betreft.

Hier gaan we in 2020 nog verder in, met de lancering van een “mobile first” editor voor gifts. En een verdere verbetering van de hele flow op de sites.
De wereld wordt steeds mobieler en meer gepersonaliseerd; dat zijn net de pijlers waarop we onze toekomst altijd verder uitbouwen. In 2020 willen we er een derde pijler aan toevoegen, vandaag besteld, morgen in huis. Een huzarenstukje als je weet dat we elk product individueel moeten maken voor onze klanten.

In enkele jaren zijn we van prints naar een full e-commerce site overgegaan met ondertussen meer dan 500 verschillende producten op de website, die vanaf midden vorig jaar volledig gehost zijn op het Google Cloud Platform, zodat onze schaalbaarheid nog verhoogt. Zo vangen we nog makkelijker de vele pieken tijdens het jaar op en wordt de veiligheid van de data nog verhoogd.

In 2020 gaan we verder kijken om dit alles nog optimaler en kostenefficiënter te laten verlopen.
Elk product is uniek voor de klant en wordt geproduceerd in gemiddeld 48 uren. Zo versturen we meer dan 2 miljoen pakjes per jaar met op topdagen wel 30.000! We leveren bliksemsnel in heel Europa, binnen enkele dagen na productie. Vanaf 2020 voor een groot aantal producten al verstuurd dezelfde dag!

De klant meer centraal, en smartphoto steeds menselijker in deze digitale wereld.
We zijn een emotioneel bedrijf, we ‘werken’ met fotoproducten en we zijn gepassioneerd. We geloven in de kracht van dialoog met jou, onze klant, en we willen steeds beter aan je wensen kunnen tegemoetkomen.
Zo schrijven onze medewerkers op de klantendienst persoonlijke mails terug en tekenen ze met hun eigen naam. Want ze willen dat je weet dat ze alles zullen doen om je te helpen. Bij ons werken er geen robots of machines, maar echte mensen!

En af en toe sturen we een bloemetje of een leuk kaartje naar onze klanten, gewoon omdat het kan en omdat we het zo fijn vinden dat ze bij ons klant zijn.

Natuurlijk meten we ook wat je als klant echt wil en willen we weten waar we nog een tandje kunnen bijsteken. Zo hebben we onze NPS (Net Promotor Score) ingevoerd en lezen we aandachtig alle opmerkingen die jullie maken, zodat we daar iets aan kunnen verhelpen. Dat is de echte kracht van verbetering!

Zo slagen we er steeds beter in om het aantal klanten te doen stijgen en, komen ook steeds meer klanten terug na hun eerste bestelling.