Smartphoto group neemt TopFanZ over

PERSBERICHT
Halen, vrijdag 31 mei 2024 – 17.45 uur
smartphoto group – Euronext Brussels: SMAR

Smartphoto group NV, de innovatieve e-commercegroep en Europese speler in gepersonaliseerde producten, is verheugd de overname aan te kondigen van TopFanZ, Belgisch marktleider met Europese ambitie in merchandising voor de sport- en entertainmentsector.

TopFanZ, gevestigd te Halen, België, biedt totaaloplossingen in merchandising en merkactivatie voor haar klanten en hun fans. Zij bieden naast de aankoop van producten en ondersteuning van e-commerce ook full service merchandising partnerships aan, inclusief ondersteuning op het gebied van marketing. Het afgelopen boekjaar realiseerde het bedrijf een omzet van ongeveer 5 miljoen euro. Smartphoto group verwacht dat TopFanZ al in 2024 een positieve bijdrage tot de groepsresultaten zal leveren.

Door deze overname kan de kennis van smartphoto op het gebied van de productie van gepersonaliseerde producten, technologie en marketing, samen met de klantgerichtheid en de e-commerce knowhow van naYan, ingezet worden voor de verdere groei van TopFanZ, door nog meer on demand producten en services aan hun bestaande en nieuwe klanten aan te bieden. We gaan daarnaast ook het concept uitbreiden naar andere Europese landen.

Het volledige persbericht vind je hier.