smartphoto group – 25.03.2020 – Cartamundi, smartphoto en bpost lanceren hartverwarmend initiatief

PERSBERICHT – Wetteren, 25 maart 2020 – 16.00 uur – Euronext Brussels: SMAR

Kinderen steken oma’s en opa’s hart onder de riem met gepersonaliseerd kaartspel

Het is een tijdje onvermijdelijk: door corona kunnen kinderen en grootouders even geen rechtstreeks contact hebben. Daarom slaan Cartamundi, smartphoto en bpost virtueel de handen in elkaar. De bedrijven lanceren vandaag ‘Ik denk aan jou’, het kaartspel dat kinderen personaliseren voor hun oma’s en opa’s. 10.000 spellen gaan gratis de deur uit. “Zo houden we het contact tussen de generaties levendig”, vertelt smartphoto group CEO, Stef De corte.

Duizenden kinderen en ouderen voelen de gevolgen van de coronamaatregelen. Kinderen moeten zich thuis zien te amuseren terwijl mama en/of papa aan het werk zijn. Grootouders kunnen dan weer te maken krijgen met eenzaamheid en gemis. 

Dat willen Cartamundi en smartphoto niet zomaar laten gebeuren. Op smartphoto.be kan iedereen zijn kaartspel gratis ontwerpen via de aangeboden promocode. De kinderen maken dan een tekening of foto voor oma of opa. Die creatie verschijnt op de rugkant van de speelkaarten. Cartamundi drukt de kaarten en bpost levert ze bij de grootouders af.

“Met deze laagdrempelige actie willen we bij iedereen een glimlach op het gelaat toveren. Kinderen laten hun creativiteit de vrije loop. Dat geeft hun ouders ondertussen de kans om iets anders te doen of even op adem te komen. En grootouders krijgen tegelijk een kaartspel én een knuffel-op-afstand. Zodra de crisis voorbij is, kunnen kleinkinderen samen met hun opa en oma een kaartje leggen. Zo geeft de oudere generatie ook nog een schat aan speltradities door.”

Het volledige persbericht vind je hier.